Booking 10% cash back
Yosh, bohužel, už jste tu 3 dny, já posílám zásadně lidem, co jsou tu 1 den, jako takové vřelé uvítání.
Nyní, když jste v komunitě Cestujlevne, tak se ale určitě najde jiný člen komunity, který Vám to pošle, tady to tak běžně funguje.
Kto chce kód platný dnes do polnoci, nech pošle SS. Šťastného výhercu vyberiem o 20,00.
Výherca je Fevland, užívaj, ostatní sorry, nabudúce.
Ahoj koukám, že je po kódech sháňka, ale taky prosím poslat pokud to pújde, protože mě to hodilo error když sem chtěla teď napsat zprávu.
Ano a máme tady závody, kdo svůj kód dá k dispozici co nejpozději před expirací . Ale jsem i tak přesvědčen, že tu číhá na svou šanci spoustu “členů” komunity 😂. Děkujeme 👍
niemandos_1
Něco takového jsem upřímně čekala :D
Nebo mám jakožto nováček tady poprvé možnost sem přispět. A jelikož jsme se nakonec včera večer rozhodli vzít ubytování přes Airbnb, dala jsem sem kód, protože co kdyby tu někdo byl? V appce by to prošlo stoprocentně, takže co s tím jinyho.
Tvuj hodnotnej komentář je užitečnej leda k tomu, že příště se na to akorát tak vykašleme.
zuzana_h napsal(a):niemandos_1
Něco takového jsem upřímně čekala :D
Nebo mám jakožto nováček tady poprvé možnost sem přispět. A jelikož jsme se nakonec včera večer rozhodli vzít ubytování přes Airbnb, dala jsem sem kód, protože co kdyby tu někdo byl? V appce by to prošlo stoprocentně, takže co s tím jinyho.
Tvuj hodnotnej komentář je užitečnej leda k tomu, že příště se na to akorát tak vykašleme.
Prosím nekašlat. Někdo sice může být nevrlý, ale vděčných bude rozhodně více. Třeba jen nemůže usnout :-)
Přesně. Nemohl jsem usnout a zaujalo mě, jak se ty dvě nabídky vyskytly téměř ve stejnou dobu. Tak jsem si pomyslel, že asi nějaký druh soutěžení :-).
lucii.cr napsal(a):poprosím ďakujem :) nejde mi napísať správuJeden volny kod, jestli chcete, prosim do zpravy.
Ponúkam kód 10% pre aktívneho diskutéra (môže byť aj z AL.com). Pošlite PM.
edit: kód odoslaný
Ahoj, nemáte někdo prosím platný kód?
Děkuji.
Ten nade mnou byl již někým rychlejším využit:-)